wallprint_stad_rufix_airtex.jpg

WALLPRINTS & WALLFRAMES

Update een ruimte in een hand omdraai

Door middel van verschillende technieken kunnen wij een ruimte in een paar uur tijd een nieuwe uitstraling geven. Gladde wanden en muren kunnen worden voorzien van een zelfklevend geprinte media. Een ander gerenommeerd product is Airtex. Airtex is met zijn strakke en matte textiel-/canvasuitstraling de ideale wandbekleding. We kunnen deze tot 5 x 30 meter uit één stuk printen en het kan aangebracht worden tegen vlak gestucte muren. "Behangen" zonder naden dus!

​Wij geven u toegang tot een high resolution beeldbank waardoor de maximale kwaliteit in het eindresultaat behaald wordt. Natuurlijk kunt u ook eigen beelden toepassen, echter moeten wij deze wel op beoordelen of de kwaliteit toereikend is.

Aluminium wallframes hebben een minder definitieve invulling. Deze aluminium frames worden gevuld met een elastisch textieldoek die voorzien is van een full colour afbeelding. Dit  resulteert in een strak eind resultaat en is op een later moment te vervangen voor een andere doek. (De oude doeken zijn herbruikbaar) Ook verlichting achter uw doek met HighPower-LED is een optie!