carwrap_reflective_carwrapping_3M_rufix_

CARWRAP

Cosmetisch en functioneel

Carwrapping is met behulp van een speciaal ontwikkeld zelfklevend vinyl het inpakken van een compleet voertuig of object. Door deze handeling ontstaat er een compleet nieuwe look. Deze wrapfolie plakt echter alleen op gelakte delen. Met meer dan 100 hoogwaardige producten, van matte tot flip-flop specials, is er tegenwoordig keuze genoeg. Het onderhouden van uw gewrapte auto is niet  anders dan het onderhouden van een gelakte auto. Wassen van het voertuig en verwijderen vogelpoep komt de levensduur altijd ten goede.

Tevens is door de wrapfolie is de onderliggende originele lak van de auto ook nog eens goed beschermd! Tegen steenslag zal uw voertuig niet geheel beschermd zijn, hiervoor wil ik u graag doorverwijzen naar de pagina van de Paint Protection Film (PPF).

Let wel, als u uw auto laat wrappen in een andere kleur dient u dit officieel door te geven bij het RDW. Dit kunt u doen via: https://www.rdw.nl/Particulier/Paginas/Kleur-van-uw-voertuig-wijzigen.aspx Hier zijn géén kosten aan verbonden.